ØkoStart er LIVE

ØkoStart samler viden og erfaringer fra fødevarefællesskaberne i Danmark for at gøre det nemmere for interesserede at starte et nyt fødevarefællesskab op.

økostart logo 1

ØkoStart er et projekt støttet af Fonden for Økologisk Landbrug og otte danske fødevarefællesskaber i Danmark. Projektet samler erfaringer og viden fra fødevarefællesskaberne i Danmark på en hjemmeside og et inspirationshæfte med konkretet redskaber og inspiration til at opstarte et fødevarefællesskab.

I november afholdes også tre kurser indenfor opstart og drift af fødevarefællesskaber, bæredygtig frivillighed og samarbejde mellem fødevarefællesskaber og øko-producenter. Kurserne er gratis for alle medlemmer af fødevarefællesskaberne og interesserede. Tilmelding er nødvendig og foregår via en formular på ØkoStart.dk

21/11 København Bæredygtig frivillighed – det handler om mere end økologi

22/11 Aarhus Fra tanke til handling – hvordan starter man et nyt fødevarefællesskab op?

28/11 Odense Sammen om økologien – netværksmøde for fødevarefæller og økologer

Projektteam

Udover en projektleder, som har indsamlet materiale, afholdt møder, workshops og interviews med medlemmerne i fødevarefællesskaberne, så har projektgruppen også bestået af en webudvikler og en grafisk designer.

12166014_10153738137504703_429041129_n

Dennis Hensel bor i Aarhus og studerer medicin ved Aarhus Universitet. Han er tidligere uddannet grafiker og har i 12 år arbejdet som Art Director ved Ørskov Gruppen i Skjern. Dennis var også med til at stifte Aarhus ØkologiskeFødevarefællesskab og har primært været aktiv i butiksgruppen.

12170231_10206923195452865_617973935_n

Dennis Goslar leder til dagligt Almod Web Design, og har lavet websites for bla. kageentusiasten Tobias Hamann og tøjfirmaet Journal. Med fokus på brugervenlighed, mobiloptimering og funktionalitet, udvikler Dennis moderne websites og webshops. Dennis startede Almod Web Design under sin uddannelse til web-integrator i 2012.

 

2 tanker om “ØkoStart er LIVE

 1. Hej Eggplant

  Jeg vil gerne være medlem, gratis? Der står ikke noget om medlemsbetingelser.

  Håber på god videns og erfaringsfællesskab og kurser mm

  Jeg er medlem af Køge fælle sjord og Køge fødevare selskab
  Mvh.
  Ann Væversted Holm

 2. Hej Ann,
  jeg forstår ikke helt din kommentar. Du kan ikke være medlem af Eggplant – det er bare et system, som er under udvikling til i de enkelte fødevarefællesskaber – herunder bl.a. Køge Fødevarefællesskab. Hvis du gerne vil arbejde med udviklingen af Eggplant og sikre brugen i KØFF er det nemmeste for dig er at tage kontakt til Majbritt og Lotte, som er de kontaktpersoner hos KØFF, som vi arbejder sammen med.

  bedste hilsener,
  Andreas

  PS: Du må undskylde det sene svar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *