Nyt opskrifts-team i ØkoStartpakken – skal du være med?

ØkoStartpakken har fået sit første hjertebarn – nemlig sit helt eget opskrifts-team. Opskriftsteamet arbejder med at lave en råvare – og opskriftssamling til ØkoStartpakken. Ideen er at samle opskrifter på tværs af alle fødevarefællesskaber, skabe en oversigt over sæsonens råvarer, og hvordan man kan bruge dem, selv når vinteren er lang og poserne bugner af rodfrugter og kål.

185559_1982261074340_8302421_nMajken Bentzen er koordinator for opskriftsteamet. Hun er medlem af opskriftsgruppen i Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab og havde i forvejen en vision om at samarbejde med de andre fødevarefællesskaber om at skabe en fælles opskriftssamling. I startpakken får hun derfor mulighed for at udleve noget af den drøm.

Majken og opskrifts-teamet har fået meget frie hænder indenfor rammerne af ØkoStartpakken, og jeg glæder mig til at se, hvordan det udvikler sig.

Som medlem af opskrifts-teamet får du indflydelse på indhold og form af råvare- og opskriftssamlingen, som kommer til at være en del af den færdige ØkoStartpakke. Opskrifts-teamet er fuldstændigt drevet af frivillige kræfter.

Vil du gerne være en del af opskrifts-teamet så kontakt Majken på:

majkenbent@gmail.com

4 tanker om “Nyt opskrifts-team i ØkoStartpakken – skal du være med?

  1. Hej
   Jeg er endnu ikke medlem af Københavns Fødevarefællesskab, men planlægger at blive det når sommerferien er forbi.
   Jeg er meget interesseret i at høre mere om arbejdet med at lave opskrifter til ugens poser.
   Om mig kan siges at jeg har arbejdet med mad i mange år. Som underviser i folkeskolen, som kogekone og som jævnlig ” kok” i mit bofællesskab, hvor der laves mad til grupper på ca 30.
   Glæder mig til at høre fra dig.
   Venlig hilsen Inge-Lis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *