Vil du være med til at udvikle fødevarefællesskabernes nye medlemsplatform?

*** NB: In English below ***

16 fødevarefællesskaber fra hele Danmark er gået sammen om at opstarte Projekt FoodNet – et nyt open source software-projekt, der har til formål at bygge en teknologisk platform for fødevarefællesskaber og andre medlemsdrevne organisationer. Og vi vil gerne have dig med!

Vi har fået midler fra Fonden for Økologisk Landbrug, og har indgået et samarbejde med udviklingshuset Socialsquare, der har stor erfaring med open source-udvikling og samarbejde. Socialsquare vil lede udviklingen igennem en agil proces med en række SCRUM-sprints henover forår og sommer 2015. Læs mere om baggrunden for projektet her.

Vores mål er at skabe rammerne for et sjovt, lærerigt og effektivt open source projekt. Udviklingen vil tage afsæt i erfaringerne fra det eksisterende medlemssystem, som Københavns Fødevarefællesskab har brugt siden 2012. Og der er allerede en gruppe frivillige udviklere fra KBHFF, der indgår i projektet. Men vi vil meget gerne have flere med.

Vi håber, at der vil være mange af jer, der kunne være interesserede i at deltage i projektet som frivillige udviklere. For os er “udviklere” et meget bredt begreb – det betyder ikke nødvendigvis at man koder på produktet – det kan lige så vel være at man bidrager med konceptualisering og udformning af de user-stories der former produktet.

Projektet starter op med en workshop for alle interesserede udviklere lørdag d. 11. april kl. 14 – og vi håber, at du har lyst til at være med!

Læs hele invitationen og tilmeld dig her!

foodnet

16 Danish food coops are collaborating to launch Project FoodNet – a new open source project to build a technological platform for food coops and other member-run coops. And we want you to join us! 🙂

We have received a grant from the Danish Foundation of Organic Agriculture, and we are collaborating with Socialsquare, a company with a long and proven track record working with open source software development. Socialsquare will lead the development through an agile process with a series of SCRUM sprints through the spring and summer of 2015.

Our goal is to create a fun, interesting and effective open source project for all involved. Development will be based on the experiences gathered from Copenhagen Food Coop’s (KBHFF) existing membership platform, which has been in use since 2012. And there is already a group of interested developers from KBHFF involved. But we want to get more good people involved.

And we hope that a lot of you will be interested in participating in the project as volunteer developers. To us, “developers” is a very wide term. It doesn’t necessarily mean programming the product. It might just as well be contributing by conceptualising and writing the user stories that shape the product, or by helping to write the documentation.

We start up the project with a workshop for all interested developers on Saturday the 11th of April at 14.00. And we hope you’ll join in!

Read the full invitation and sign up for the workshop here!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *