“Bortfald” på vores ansøgning til Miljøstyrelsens Grønne Ildsjæle-pulje

Tilbage i august sendte Københavns Fødevarefællesskab en ansøgning til Miljøstyrelsens Grønne Ildsjæle-pulje på vegne af 16 fødevarefællesskaber over hele landet om midler til udvikling af et open source medlemssystem for økologiske fødevarefællesskaber.

Der er nu kommet svar fra Miljøstyrelsen. Vi har ikke fået et egentligt afslag, men det, som de kalder “bortfald”, hvilket betyder, at ansøgningen ikke er blevet “realitetsbehandlet”, da den ikke opfyldte de formelle krav. De har vurderet, at projektet i overvejende grad hører under puljen “Grønne Ildsjæle for Lokal Afsætning 2015”, som administreres af Fonden for Økologisk Landbrug. Og derfor har vi ikke kunnet komme i betragtning til Ildsjæle-puljen.

Nu har vi heldigvis også indsendt en ansøgning på medlemssystemet til Fonden for Økologisk Landbrug inden deres ansøgningsfrist d. 20/10, og med bortfaldet fra Miljøstyrelsens Ildsjælepulje burde denne ansøgning have lidt ekstra vægt.

Vi kan forvente svar fra fonden i starten af december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *